Iemand ophalen van Schhiphol? Je kunt parkeren bij de aankomsthal van Schiphol! Belangrijk is om je te beseffen dat een uur parkeren bij Schiphol al flink in de papieren kan lopen. Wil je kort parkeren kies dan de juiste parkeerplek. Alleen even stoppen kan natuurlijk ook. Let er wel op dat je niet te lang blijft staan bij de aankomsthal want er wordt flink bekeurd.

Naast de vertrekhal of aankomsthal? Kiss en Ride

Naast de vertrekhal en aankomsthal is een plek waar je passagiers snel kunt laten instappen en uitstappen. Je mag hier dus niet parkeren, maar alleen kort stoppen. Let op dat je niet even meeloopt de hal in. Er wordt streng gecontroleerd en bekeuringen uitgedeeld.

Iemand ophalen? Terminal Parkeren P1 of P2!

Parkeren bij de vertrek of aankomsthal kan in parkeergarage Schiphol P1 of parkeergarage Schiphol P2. Vanaf hier loop je in 2 minuten naar de vertrek of aankomsthal. Ideaal dus als je iemand gaat ophalen van Schiphol. De parkeergarages zijn wel vrij prijzig.

Parkeertarief

€ 1,- per 11 minuten (€ 5,45 per uur)

Iemand wegbrengen? Short Stop Parking P6

Tegenover de aankomsthal ligt P6 Schiphol Short Parking. Deze parkeergarage is het eerste kwartier gratis. Let op: je kunt niet even uitrijden en dan opnieuw inrijden. Dan wordt er een starttarief berekend van 2 euro. Eigenlijk dus alleen handig voor parkeren voor 30 minuten of korter.

Parkeertarief

Eerste kwartier gratis. Daarna zeer prijzig. € 2,- per 11 minuten (€ 10,90 per uur)