parkeren P3 Schiphol P3 heeft u vast wel eens op de borden zien staan als u ging parkeren op Schiphol. Het is het parkeerterrein van Schiphol voor lang parkeren. Bij P3 op Schiphol kunt u altijd parkeren, ook als u niet vooraf heeft gereserveerd. Enige voorwaarde is dat er nog vrije plekken beschikbaar zijn. En dat kan in drukke perioden niet meevallen. Parkeren op P3 van Schiphol kan in de zomermaanden helemaal vol zijn. Het zou toch erg vervelend zijn als u uw vlucht moet halen en u kunt niet parkeren op Schiphol bij P3. Om het risico van een vol P3 parkeerterrein te vermijden, raden we reizigers aan om voor P3 vooraf te reserveren.

Parkeren Schiphol P3 kan goedkoper!

Als u parkeert op Schiphol bij P3 wordt u met een snelbus naar de vertrekhal gebracht. Het parkeerterrein P3 ligt namelijk iets buiten Schiphol. De parkeerkosten voor P3 bedragen ongeveer € 5,- per dag. En dat is beduidend duurder dan de parkeerkosten van diverse aanbieders op Schiphol. Daarnaast is parkeren op dit parkeerterrein van Schiphol zeer betrouwbaar. Parkeren op Schiphol kan dus goedkoper dan op P3.
Bekijk de aanbiedingen op Schiphol P3.

Parkeertarief en aanbiedingen

Momenteel kost 8 dagen parkeren slechts € 49,50
14 dagen parkeren kost € 89,50
Let op dit parkeertarief geldt alleen als je vooraf online reserveert. Doe je dat niet dan is het inrijtarief € 55,- + € 6,80 per dag vanaf de vierde dag.
Overzicht van alle parkeertarieven

Promotiecodes

Schiphol P3 werkt NIET meer met promotiecodes. Laat u dus niet bedotten door promotiecodes. Momenteel is € 49,50 voor 8 dagen de beste prijs om te parkeren.

Schiphol Smart Parking P3

Meer weten over parkeren op P3. Lees verder op Schiphol Smart Parking